SPOR

Beşiktaş, desplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmanda genç kaleciler de yer aldı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı kritik maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla yeniden başladı. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un izinli olması nedeniyle idmanı Yardımcı Antrenörler Jean Paul van Gastel ve Serdar Topraktepe yönetti.

Antrenman, kondisyon ve taktik ağırlıklı geçti. Sivasspor maçında forma giyen oyuncular salonda rejenerasyon çalışması yaparken, diğer futbolcular sahada pas ve 5’e 2 çalışmasıyla antrenmana başladı. Koşu ve duran top çalışmalarıyla devam eden idman, minyatür kale çalışmasıyla sona erdi. Basına kapalı gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

Beşiktaş’ın A Takım antrenmanında, U-19 Akademi Takımı kalecisi Mehmet Tuğra Yeşilyurt ve U-17 Akademi Takımı kalecisi Bilal Buğra Gen de yer aldı. Genç kalecilerin milli ara boyunca A Takım ile birlikte çalışacağı bildirildi.

Siyah-beyazlı ekip, Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın sabah saat 10.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.