Beşiktaş Genel Sekreteri Kaan Şakul, gündemine dair açıklamalarda bulundu. Şakul, Beşiktaş'ın CAS'tan 1 milyon 400 milyon euro ceza geldiğini açıkladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a eski teknik direktörü Valerien Ismael ve sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılan Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal'ın menajer ödemeleri nedeniyle CAS'tan 1 milyon 400 milyon euro ceza geldi.

Kaan Şakul şu ifadeleri kullandı;  "Daniel Amartey için şu ana kadar 7 yazılı teklif geldi. Al-Shabab ile anlaştık. Oyuncu buradan kazanacağının fazlasını kazanacaktı. 'Tamam' dedi, uçak biletini aldık ama vazgeçti. 'Neden?' diye sorduk 'Ben Dubai'de oynamak istemiyorum' dedi. Son olarak Eyüpspor ile görüştük fakat oyuncu bugün bunu da kabul etmedi. En son '1 yıl alacaklarını verelim' dedik. 'Tamam' dedi fakat az önce 'Vazgeçtim' diye mesaj attı. 'Ben ocakta gitmek istiyorum' dedi.
İlk gidecek isimdi. Alex kendisine bir kulüp bulacağını düşünüyordu. Bize bir fiyat verdi, 'Öderseniz giderim' dedi. Fakat bugün o da vazgeçti. 'Transfer sezonu kapandı. Ocakta gitmek istiyorum' dedi. Türkiye'de kendisine kulüp bulduk. Kampa gelmemesi Giovanni van Bronckhorst'un kararıydı.

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında konuk olacak Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında konuk olacak

Brad Friedel'ın görev tanımı sadece futbolcu satışı değil. Scouting konusu, geleceğe yatırım birçok konuyu kapsıyor. Performansını şu şekilde değerlendiriyorum. Fakat problem yaşadığımız isimlere en az 4-5 teklif getirdi. O teklifi getirdi, oyuncular gitmiyor. Biz yönetim olarak kendisinden memnunuz. Kontratlar normaldi de biz mi satamadık? Fakat bütün sene eleştirilen bütün oyunculara yeteri kadar teklif getirildi.

Valerien Ismael ve Ghezzal'ın menajer komisyon ödemelerinden 1.4 milyon euro geldi. Biz yeni sezon için mücadele verirken geçmişten böyle bir ceza gelmesi bizi üzüyor."

Editör: Nehir Durdağı