Adana’da sokak köpeğine vahşet: Boğazını keserek öldürdü Adana’da sokak köpeğine vahşet: Boğazını keserek öldürdü

Beşiktaş Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102’nci yılını Barbaros Bulvarı’nda düzenlediği Mabel Matiz konseriyle coşkuyla kutladı. Binlerce kişinin katıldığı etkinlikte, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, ellerinde Türk bayraklarıyla sahneye çıkarak milli bayramı birlikte kutladılar.

Mabel Matiz'den Unutulmaz Performans

DJ Lapstekin'in performansıyla başlayan gece, Mabel Matiz'in sahne almasıyla doruğa ulaştı. Sanatçı, sevilen şarkılarını Beşiktaşlılar için seslendirdi ve büyük coşku yaşattı. Kutlamaların sonunda sahneye çıkan belediye başkanları, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Başkanlardan Birlik Mesajları

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 30 Ağustos’un önemine vurgu yaparak, “Bugün kurtuluşa giden yolun zaferle taçlandığı gün. Bu üç ilçede, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giderek, onun ilkelerini yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Cumhuriyet’in 2’nci Yüzyılı için daha güzel günler için çalışacaklarını belirtti. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ise, Cumhuriyet uğruna mücadele veren tüm şehitleri minnetle andı ve Zafer Bayramı'nı kutladı.

Editör: Sinan Saygı