SPOR

Beşiktaş'ta Milot Rashica şoku!

Beşiktaş'ın yıldızı Milot Rashica, sakatlığı nedeniyle Konyaspor ve Lyon maçlarını kaçıracak. Galatasaray derbisine yetişme ihtimali ise devam ediyor.

 Beşiktaş, Kosova Milli Takımı'nda sakatlanan Milot Rashica'nın sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Kosovalı yıldızın uyluk üst iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve ödem tespit edildi. Bu sakatlık nedeniyle Rashica, 7-10 gün sahalardan uzak kalacak ve önemli maçlarda takımını yalnız bırakacak.

Konyaspor ve Lyon Maçlarını Kaçıracak

 28 yaşındaki Rashica, sakatlığı nedeniyle Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında bu hafta sonu oynanacak Konyaspor maçında ve UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon'a karşı yapılacak kritik karşılaşmada forma giyemeyecek. Ancak tedavi süreci olumlu geçerse, 28 Ekim'de Galatasaray ile oynanacak derbide sahada yer alma ihtimali bulunuyor.

Kulübün Açıklaması

 Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Milot Rashica, Kosova Milli Takımı'nın 15 Ekim 2024'te oynadığı maçta sakatlandı. Yapılan MR incelemelerinde, uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Tedavisine hemen başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

 Beşiktaş, Kosovalı oyuncusunun bir an önce sahalara dönmesi için çalışmalarını sürdürürken, Rashica'nın Galatasaray derbisinde oynayıp oynamayacağı tedavi sürecine bağlı olacak.