GÖZDEN KAÇMASIN

Bir ilimizi korkutan ses: Meteor mu, başka bir şey mi?

Sabah saatlerinde geniş bir alanda duyulan güçlü patlama sesi araştırılıyor.Bölge halkını tedirgin eden ses için yetkililer patlamanın kaynağını araştırırken, uzmanlar meteor patlaması ihtimali üzerinde duruyor.

Aydın'da sabah saatlerinde geniş bir alanda hissedilen güçlü bir patlama sesi, bölge halkını tedirgin etti. Yetkililer patlamanın kaynağını araştırırken, uzmanlar meteor patlaması ihtimali üzerinde duruyor.

Aydın'da saat 10.00 sularında Karacasu'dan Çine'ye kadar geniş bir bölgede şiddetli bir patlama sesi duyuldu. Polis ve jandarmaya gelen çok sayıda ihbar sonrası, sesin kaynağını tespit etmek amacıyla il genelinde araştırmalar yapıldı. Ancak şu ana kadar patlamanın kaynağı netleşmedi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan geniş çaplı soruşturmada, benzer patlama sesinin çevre illerde de duyulduğu belirtildi. Uzmanlar, bu sesin bir meteor patlaması olabileceğini öne sürdü. İl genelinde paniğe neden olan bu olayın kaynağı hala belirsizliğini koruyor.

Karacasu ilçesinin Çamköy Mahallesi'nde yaşayan Süleyman Alanoğlu, yaşadığı anı şu sözlerle dile getirdi: "Sabah bir anda çok güçlü bir patlama sesi duyduk. Evimiz sarsıldı, bomba patladı sandık. Yerin altından geldiğini düşündüğümüz bu ses, deprem olmuş gibi hissettirdi."

Yetkililerin araştırmaları sürüyor ve Aydın halkı, bu gizemli patlamanın ne olduğuna dair bir cevap bekliyor.