İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi GENEL Boğaz'da Askıya Alınan Gemi Trafiği Yeniden Açıldı

Boğaz'da Askıya Alınan Gemi Trafiği Yeniden Açıldı

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, Lionfish gemisinin arızasının giderilmesiyle yeniden açıldı. Geçişler normale döndü.

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, Lionfish isimli geminin makine arızası nedeniyle çift yönlü olarak geçici süreyle askıya alınmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan son açıklamayla, Boğaz'daki gemi trafiğinin yeniden açıldığı duyuruldu.

Bakanlık'tan Açıklama

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, Lionfish isimli gemide meydana gelen makine arızası nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı" ifadeleriyle durumu kamuoyuna bildirdi.

Trafik Yeniden Açıldı

Bakanlık, yaptığı yeni açıklamada, "İstanbul Boğazı gemi trafiği, LIONFISH isimli geminin Boğaz geçişini tamamlamasının ardından güney-kuzey yönlü olarak açıldı" bilgisini verdi. Boğaz'daki trafiğin normale dönmesiyle deniz ulaşımında herhangi bir aksama kalmadı.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *