Bolu Dağı’nda meydana gelen korkunç kazada, bir tırın bariyerleri aşarak karşı şeritteki otomobile çarpması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e çıktı.

 D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı Düzce geçişinde, Darıyeri Hasanbey mevkiinde öğle saatlerinde meydana gelen kazada,  edinilen bilgiye göre, 53 yaşındaki Hasan K. yönetimindeki 34 FSY 454 plakalı tır, Ankara’dan İstanbul’a doğru seyir halindeyken frenlerinin boşalması sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve 34 JBZ 03 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil adeta kağıt gibi ezildi.

Narin cinayetinde yeni iddia: Amca "Narin'i öldür yoksa ikinizi de öldürürüm..." diyerek tehdit etti Narin cinayetinde yeni iddia: Amca "Narin'i öldür yoksa ikinizi de öldürürüm..." diyerek tehdit etti

Otomobilde bulunan 64 yaşındaki Mustafa Mildan ve 38 yaşındaki Filiz Mildan olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan tır sürücüsü Hasan K. ile Serkan Mildan (39) tedavi altına alındı. Ancak, Serkan Mildan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Tır sürücüsü Hasan K.'nın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Kazayla ilgili Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: iha