Fenerbahçe'den büyük umutlarla Real Madrid'e transfer olan milli yıldız Arda Güler'in, İspanyol devinden ayrılacağı ve Süper Lig'e geri dönebileceği iddiaları gündemi sarsıyor. İspanyol basını, 19 yaşındaki futbolcunun yeterli forma şansı bulamaması nedeniyle kış transfer döneminde kiralık olarak takımdan ayrılabileceğini öne sürüyor.

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında konuk olacak Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında konuk olacak

Real Madrid'den Ayrılık Sinyalleri

Fichajes'in haberine göre, Real Madrid, genç yıldızın düzenli forma şansı bulabileceği bir kulübe kiralık olarak gönderilmesine sıcak bakıyor. Bu bağlamda Arda Güler'in eski kulübü Fenerbahçe'ye geri dönme ihtimali en güçlü seçenek olarak görülüyor.

Fenerbahçe ve Mourinho Faktörü

Haberde, Arda'nın eski kulübü Fenerbahçe'nin en büyük aday olduğu belirtilirken, teknik direktör Jose Mourinho'nun genç oyunculardan en iyi performansı alabilme yeteneğine sahip olduğu vurgulanıyor. Mourinho'nun Arda Güler'e gerekli süreyi vererek onun yeteneklerini parlatabileceği ifade ediliyor.

Bu Sezonki Performansı ve Sözleşme Durumu

Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla sadece 100 dakika süre alabildi ve gol ya da asist katkısı sağlayamadı. 2029 yılına kadar Real Madrid ile sözleşmesi bulunan genç yetenek, Fenerbahçe'den 20 milyon euro bonservis bedeli ve bonuslarla toplamda 30 milyon euroya kadar ulaşan bir transfer ücretiyle ayrılmıştı. Güncel piyasa değeri ise 45 milyon euro olarak değerlendiriliyor.

Editör: İrem Nur Kaya