Türkiye Büyük Millet Meclisi  bugün Can Atalay için olağanüstü toplandı. Saat 14.00'te başlayan toplantıda  Ahmet Şık'ın kürsüde  'Sizin utanmanız yok' ifadesini kullanmasıyla  gerilim yükseldi. Alpay Özalan Kürsü de konuşma yapan  Ahmet Şık'a yumruk attı.

Espressolab'dan tarihi binaya şube: Kim bu gizemli ortak Espressolab'dan tarihi binaya şube: Kim bu gizemli ortak

TBMM Genel Kurulu, TİP'ten Hatay milletvekili seçildikten sonra vekilliği düşürülen ve AYM kararına rağmen cezaevinde tutulan Gezi hükümlüsü Can Atalay'ın durumunu görüşmek için olağanüstü toplandı. Toplantıya Ak Parti milletvekillerinin kürsüye yürümesi nedeniyle ara verildi.

TİP milletvekili Ahmet Şık'ın Ak Parti 'li milletvekillerine "Sizde utanma yok, haysiyet yok" şeklindeki sözleri sonrası Meclis’te kavga çıktı.AK Parti'li Alpay Özalan ve Ahmet Şık arasında yumruklu kavga çıktı. Ahmet Şık'a yumruk attı.  Diğer Ak Partili milletvekileride Ahmet Şık' a saldırdı diğer partiden olanlar kavgayı ayırmak için araya girmek istedi. Onlarda yumuruklandı. 2 milletvekilinin  yüzlerinde yaralandıkları görüldü . Yaklaşık 15 dakika süren yumuruklu kavgada yerler kan gölüne döndü. Güçlükle ayrılan kavgadan sonra oturuma 45 dakika ara verildi. 

Editör: Nehir Durdağı