Bursa'nın Gürsu ilçesi İpekyolu Mahallesi'nde aile içinde yaşanan dehşet dolu anlar, büyük bir trajediyle sonuçlandı. Baba Selahattin Karatay ve annesi arasında çıkan tartışmaya dahil olan ailenin en büyük oğlu A.K., mutfaktan aldığı bıçakla babasını öldürdü, annesini ise ağır yaraladı. Olay sonrası panikleyen genç, kardeşlerini dışarı çıkardıktan sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kendisini ihbar etti.

Patolojiden sonuçlar geldi! Narin ile ilgili kahreden detay Patolojiden sonuçlar geldi! Narin ile ilgili kahreden detay

Kapı Çilingir Yardımıyla Açıldı, Ekipler Vahşetle Karşılaştı

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, kapının kapalı olması nedeniyle içeri giremedi. Çilingir yardımıyla açılan kapı sonrası ekipler, içeride vahim bir manzarayla karşılaştı. Baba Selahattin Karatay’ın hayatını kaybettiği tespit edilirken, ağır yaralanan anne hastaneye kaldırıldı. Annenin hayati tehlikesi devam ediyor.

Kardeşler Koruma Altına Alındı

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan A.K. karakola götürülürken, olay anında evde bulunan iki kardeş ise koruma altına alındı. Komşular ise yaşanan olayın ardından büyük bir korku yaşadıklarını belirterek, evlerine girmekte tedirgin olduklarını ifade etti. Karatay ailesinin yaklaşık iki hafta önce bu binaya taşındığı ve komşularıyla pek iletişim kurmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.