3. SAYFA

Bursa'da İDO feribotunda şok: Tuvalette erkek cesedi bulundu

Mudanya'da İDO feribotunda erkek cesedi bulundu. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor. Detaylar için tıklayın.

 Bursa'nın Mudanya ilçesinde, İstanbul Deniz Otobüslerine (İDO) ait bir feribotun tuvaletinde bir erkek cesedi bulundu. Olay, Yenikapı-Bursa seferini tamamlayan feribottaki yolcuların inmesinin ardından, rutin kontroller sırasında ortaya çıktı.

Olayın Detayları
 Gece saat 23.00 civarında Güzelyalı Mahallesi'nde bulunan Bursa Feribot İskelesi'nde meydana gelen olay, Yenikapı’dan gelen İDO feribotunun iskeleye yanaşmasıyla başladı. Feribotta yapılan son kontroller sırasında, tuvalet bölümünde bir kişinin hareketsiz yattığı fark edildi.

Polis ve Sağlık Ekipleri Müdahale Etti
 Durumun hemen bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerde, tuvalette bulunan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Erkek cesedi, polis ve savcılık tarafından yürütülen incelemelerin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer, ölen kişinin kimliği ve ölüm nedenine dair araştırmaların sürdüğünü belirtti.