GENEL

ÇAKOP Başkanı Zuhal Öztürk'ten Olimpiyat açılışına sert tepki

ÇAKOP Başkanı Zuhal Öztürk, Olimpiyatları açılış gösterilerine sert tepki gösterdi. Öztürk, sahnelenen unsurların insanlık değerlerine hakaret olduğunu belirtti

Paris Olimpiyatları'nın açılış töreninde sahnelenen gösterilere tepkiler çığ gibi büyüyor. Dünya Çocuk ve Aile Koruma Platformu (ÇAKOP) Başkanı Zuhal Öztürk, açılış töreninin insanlığa bir hakaret olduğunu vurguladı ve yaşananların ahlaki değerlere zarar verdiğini belirtti.

"İnsanlığa Karşı Bir Hakaret"

ÇAKOP Başkanı Zuhal Öztürk, SABAH'a yaptığı açıklamada, Paris Olimpiyatları açılış töreninde yer alan LGBT, pagan ve pedofili unsurlarını sert bir dille eleştirdi. Öztürk, "Olimpiyat açılışı adı altında yaşadığımız gayri ahlaki durum, sadece ahlaki değerlere değil, insanın varlığına, üstünlüğüne, yaradılışına ve onda var olan tüm özel meziyetlere yapılmış bir hakarettir" dedi.

"Neslimizi Koruma Mücadelesi"

Zuhal Öztürk, açılış törenindeki sahnelerin insanlığı yozlaştırmaya yönelik bir girişim olduğunu savundu. Öztürk, "Neslimizi korumak anlamında verdiğimiz mücadele karşısında, evlatlarımızın geleceğini tehdit eden bu uygunsuz ve zarar verici unsurların, batılı ve çağdaş olarak görülen merciler tarafından desteklenmesi endişe verici" ifadelerini kullandı.

"İnsanlık Dışı Unsurlar"

Öztürk, Olimpiyat açılışında sergilenen gösterilerin insanlık dışı olduğunu belirterek, "Evlatlarımızın geleceğini tehdit eden, her türlü duygudan yoksun bir mahlukata çevrilmeye çalışıldığını tedirginlikle görmekteyiz" dedi.