Kendi kendine düğün yapmıştı: Fenomen Kübra Aykut intihar etti Kendi kendine düğün yapmıştı: Fenomen Kübra Aykut intihar etti

TikTok fenomeni Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli'de yaşadığı lüks sitenin 5. katından atlayarak hayatına son verdi. İntihar öncesi yazdığı mektupta, “Artık yaşamak istemiyorum” diyerek yaşadığı zorlukları anlattı.

Kübra Aykut, intihar etmeden önce evini temizleyip, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Aykut’un hayatını kaybettiği haberinin ardından sevgilisi Enes Çetinkaya sessizliğini bozdu. Aykut'un, fenomen Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı olan Çetinkaya ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Olayın ardından Polat çifti de hastaneye giderek genç fenomenin yakınlarına destek oldu.

Kubra 2

Canina Kiyan Fenomenin Avukat Sevgilisi 17860316 198 M

Kübra Aykut, intihar mektubunda, "Kendi hür irademle atladım. Artık yaşamak istemiyorum. Hayatımdaki herkese iyi geldim, ama kendime iyi gelemedim. Bu hayatta bencil olun, o zaman mutlu olursunuz." ifadelerine yer verdi. Ayrıca mektupta, telefonunun şifresini de yazdığı iddia edildi.

Son dönemde aşırı kilo kaybından şikayet eden Aykut, son paylaşımında yemek yiyemediğinden ve yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetmişti. Kübra Aykut’un ölümünün ardından polis olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Editör: İrem Nur Kaya