Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, Nagehan Alçı'nın kendisi hakkındaki sözleri üzerine adeta çileden çıktı.

Enginyurt, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek için "İstifa etti" iddiasında bulunmuş, bu iddia daha sonra yalanlanmıştı.

Gazeteci Nagehan Alçı "Mehmet Şimşek'in gitmesini istemek, Türkiye'ye yapılabilecek en büyük kötülüktür. Cemal Enginyurt'un yaptığı vatan hainliğidir" dedi.

THY uçağında kabin ekibini çileden çıkaran yolcu için karar verildi THY uçağında kabin ekibini çileden çıkaran yolcu için karar verildi

Enginyurt da bunun üzerine "O bana vatan haini deyince millet beni daha çok sevdi. Milletin seçtiği bir vekilim, memleketime sahip çıktım. Bu kulisleri yayanlar kendileri. Kendi arkadaşları" diye konuştu.

Enginyurt ayrıca şu ifadeleri kullandı:

"Tutuklayın lan. Gücünüz yetiyorsa beni tutuklayın hadi. Sizin tutuklamanızdan korkan namerttir. 14 yaşında 4 yıl zindanda yattım da bundan sonra hapishanede yatsam ne yazar. Tutuklayın. Ama biliyorum ki niyetleri şu: Hepimizi bir bir susturmak istiyorlar. Her söylediğimizden dolayı saldırarak bizi susturmak istiyorlar. Konuşmayalım istiyorlar."


 

Editör: Gürel Yurttaş