GENEL

Cemil İpekçi'nin Bodrum'daki pansiyonunda kanalizasyon krizi

Ünlü modacı Cemil İpekçi'nin Bodrum'daki pansiyonunda kanalizasyon patladı. İpekçi, belediyeye öfke kustu ve acil çözüm çağrısında bulundu.

Ünlü modacı Cemil İpekçi'nin Bodrum'daki pansiyonunda kanalizasyon patladı, müşteriler kaçtı. İpekçi, sosyal medyada belediyeye öfke kustu.

Pansiyon Pislik İçinde Kaldı

Cemil İpekçi, Bodrum'daki 4 odalı pansiyonunda yaşanan kanalizasyon patlaması nedeniyle zor günler geçiriyor. İpekçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla belediyeye ve MUSKİ'ye (Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi) çağrıda bulundu. İpekçi, "Perşembeden beri kanalizasyonlar tıkalı. Pansiyonu kakalar ve çişler bastı. Zaten 2 müşterim vardı, onlar da kaçtı. Bu çöpe, pisliğe kim gelir Bodrum'a?" diyerek isyan etti.

"Geldik" Diyorlar Ama Gelmiyorlar

İpekçi, videoda belediyenin ve MUSKİ'nin duruma müdahale etmediğini belirterek, "Bir de yalan söylüyorlar 'geldik' diye. Gelmediler ve hala bu haldeyiz. Gece yarısı olsa da göreve davet ediyorum. Acil bir halde Bodrum'un temizliği için harekete geçsinler" ifadelerini kullandı.

Bodrum'un Sonu mu Geliyor?

İpekçi, Bodrum'un turistik cazibesini kaybetmeye başladığını vurgulayarak, "Bu artık Bodrum'un sonunu getiriyorlar, farkında değiller" dedi. Ünlü modacı, acil çözüm için yetkilileri göreve çağırdı.