Kayseri'de bir otomobilin takla atması sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı. Kaza yapan araçtaki kişilerin, Konya'da bir yakınlarının cenazesine gitmek için Erzurum ve Muş'tan yola çıktıkları öğrenildi.

Gaziantep’te kan donduran cinayet: Baba, tartıştığı kızını öldürdü Gaziantep’te kan donduran cinayet: Baba, tartıştığı kızını öldürdü

Kayseri-Malatya kara yolunda sabaha karşı meydana gelen kazada, S.D. yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak takla attı. Kazada, T.A., Z.B., F.B. ve H.A. olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü S.D. ve Z.A. isimli çocuk yaralandı.

Cenazeye Giderken Hayatlarını Kaybettiler

Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 4 kişinin cenazesi ise Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kaza yapan araçtakilerin, Konya'da yaşamını yitiren bir yakınlarının cenazesine gitmek üzere Erzurum ve Muş'tan yola çıktıkları belirtildi.

Editör: İrem Nur Kaya