Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un yönlendirmeleriyle transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sağ kanat arayışlarına devam ediyor. Bu kapsamda, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Cengiz Ünder'in menajeri siyah-beyazlı kulübe teklifte bulundu. Menajer, Cengiz'in Türkiye'de kalmak istediğini ve Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığını belirtti. Beşiktaş yönetimi ise bu teklifi değerlendirme aşamasında.

Cengiz Ünder'den Beşiktaş'a Yeşil Işık

Cengiz Ünder'in menajeri, Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel ile yaptığı görüşmede, oyuncunun Beşiktaş'ta oynamaya olumlu baktığını dile getirdi. Yücel ise bu öneriyi yönetim kuruluna sunacağını ve teknik direktör ile başkanın onayı durumunda Fenerbahçe yetkilileriyle irtibata geçebileceklerini belirtti.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin bilet fiyatları belli oldu Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin bilet fiyatları belli oldu

Cenk Tosun Transferi Hatırlandı

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasındaki bu transfer gelişmesi, geçmişteki Cenk Tosun transferini akıllara getirdi. Beşiktaş ile sözleşme uzatma görüşmelerinden sonuç alamayan Cenk, sözleşmesi sona erince Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve bu adım siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekmişti.

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'deki Performansı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin 15 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, kulüp tarihinin en pahalı transferlerinden biri oldu. Sarı-lacivertli takımdaki ilk sezonunda 33 maçta toplam 1357 dakika süre alan 27 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 9 gol ve 3 asist kaydetti. Cengiz Ünder'in Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Editör: Nehir Durdağı