Gazeteci Barış Yarkadaş, Tunç Soyer hakkında çarpıcı iddiada bulunarak eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın CHP liderliği için hazırlandığını kaydetmişti.

Gerçek Gündem'den Altan Sancar'a konuşan Tunç Soyer, genel başkanlığa adaylığı sorusuna ‘hayır’ demedi; Yarkadaş'ın sözleri için ise “Soruları cevaplamak için henüz erken” yorumunu yaptı.

"ÜLKEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Siyasetten kopmadığını ve siyasi hayatını farklı biçimlerde devam ettireceğini dile getiren Soyer, “Ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunun biçimi ve yolu üzerine görüşmeler yapıyoruz” dedi.

KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE YEMEK YİYECEKLER

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine yarın bir yemek yiyeceklerini söyleyen Soyer, Kılıçdaroğlu ile birlikte Hacıbektaş’taki törenlere de katılacağını dile getirdi.

CHP'nin 20. Olağanüstü Kurultayı'nda tüzük değişikliği kabul edildi CHP'nin 20. Olağanüstü Kurultayı'nda tüzük değişikliği kabul edildi

"KARAR VERDİĞİMDE KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIM"

Soyer, kararını henüz vermediğini söyleyerek bu kararı verdiğinde kamuoyuna duyuracağını söyledi ve “Yorum yapmak ve konuşmak için henüz erken. Karar verdiğimde kamuoyu ile paylaşacağım. Şimdi ne söylersek farklı yerlere çekilecek” dedi.

Editör: İrem Nur Kaya