SPOR

Cicaldau formasını giymeye hazırlanıyor!

Galatasaray'dan Craiova'ya dönen Cicaldau, milli ara sonrası sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Galatasaray’ın Romanya ekibi CS Universitatea Craiova'ya geri gönderdiği Alexandru Cicaldau, milli ara sonrası sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Rumen orta saha oyuncusu, Galatasaray'dan ayrılmasının ardından Craiova'da henüz forma şansı bulamamıştı, ancak yeni takımının teknik direktörü Constantin Galca, 27 yaşındaki futbolcunun milli aranın ardından sahaya çıkacağını duyurdu.

Cicaldau, 2021-22 sezonu başında CS Universitatea Craiova’dan Galatasaray’a 6,5 milyon euro karşılığında transfer olmuş, ancak bu sezon başında 1,5 milyon euro bonservis bedeliyle Craiova’ya geri dönmüştü. Rumen ekibiyle henüz maç deneyimi yaşamayan Cicaldau’nun, milli ara sonrasında takımının önemli bir parçası olması bekleniyor.

Galca'nın açıklamasına göre, Cicaldau’nun katılımı, Romanya Ligi'nde 12 hafta sonunda 20 puanla ikinci sırada yer alan Craiova’ya ekstra bir katkı sağlayabilir. Takımın Cluj'un hemen ardından zirveye yakın bir konumda bulunması, Cicaldau’nun geri dönüşünü daha da önemli hale getiriyor. Craiova’nın bu sezon hedefleri doğrultusunda, Rumen oyuncunun performansı büyük bir etken olabilir.