İstanbul Fatih'te yaşanan korkunç olayda, zihinsel engelli Ayhan Özçelik (40) sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Özçelik'in hastane raporu, ölümüne yol açan saldırının şiddetini gözler önüne serdi. Raporda, Özçelik'in vücudunda derin kesikler olduğu ve 6-7 köpeğin bu vahşi saldırıyı gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğradı

Olay, Esenler'de yaşayan Ayhan Özçelik'in Silivrikapı Mahallesi'ndeki akrabalarını ziyaret ettiği sırada meydana geldi. Gece saatlerinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan talihsiz adam, ağır yaralı olarak yerde bırakıldı. Sabah çöp toplamaya gelen temizlik işçileri, köpeklerin Özçelik’in başında havladığını fark ederek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Hastaneye kaldırılan Özçelik, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hastane Raporu Şok Edici Detayları Ortaya Çıkardı

Ayhan Özçelik'in ölümüne ilişkin hazırlanan hastane raporu, saldırının dehşet verici boyutlarını ortaya koyuyor. İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen raporda, Özçelik'in vücudunda 4 ila 10 santimetre arasında değişen derin kesikler tespit edildiği belirtiliyor. Boyun bölgesindeki derin yaralar, saldırının şiddetini ve Özçelik’in yaşadığı dehşeti gözler önüne seriyor.

Cinayet Şüphesi Gündemde mi?

MİT'ten Kuzey Irak'a nokta operasyon! PKK'lı terörist Halil Yiğit öldürüldü MİT'ten Kuzey Irak'a nokta operasyon! PKK'lı terörist Halil Yiğit öldürüldü

Ayhan Özçelik'in vücudunda tespit edilen kesikler, köpek saldırısı dışında başka bir müdahale olasılığını gündeme getiriyor. Bu korkunç olayın yalnızca bir köpek saldırısından mı ibaret olduğu yoksa başka bir suç unsurunun mu devrede olduğu, soruşturmanın ilerleyen aşamalarında netleşecek.

Editör: İrem Nur Kaya