Ankara'nın Sincan ilçesinde, halk arasında "cinli köy" olarak bilinen Kayı köyünde video çekmeye giden Alperen Yılmaz, Ali Kirman ve Abdullah Demir, köyde yaşlı bir adamın cesedini buldu. Sosyal medya hesapları için paranormal olaylar çekmeyi planlayan üç arkadaş, yaşadıkları bu beklenmedik olayla sarsıldı.

"Paranormal Vaka Görür müyüz Diye Gitmiştik"

Esenyurt'ta kadınların saç başa kavgası sosyal medyada gündem oldu! Esenyurt'ta kadınların saç başa kavgası sosyal medyada gündem oldu!

Alperen Yılmaz, "Acaba paranormal vaka görür müyüz diye köye gitmiştik. Ancak köye varır varmaz böyle bir cenazeyle karşılaşınca çok kötü olduk" dedi. Yılmaz, köydeki keşifleri sırasında yerde hareketsiz yatan birini fark ettiğini, önce baygın sandıkları adamın aslında ölmüş olduğunu anladıklarını belirtti.

Cinli Koyde Korkunc Manzara Acaba Paranormal 17759407 7503 O

"Cesedi Biz Bulmasaydık Çürüme Tehlikesi Vardı"

Üç arkadaş, durumu fark eder etmez jandarmaya haber verdi. Olay yerindeki incelemenin ardından cesedin kimliği belirlenmeye çalışıldı. Yılmaz, "Cesedi biz bulmasaydık, doğada yabani hayvanlar tarafından zarar görebilirdi. Amcanın ailesi bize ulaşıp teşekkür etti. Aldığımız kötü yorumlara rağmen bu teşekkür bizi rahatlattı" diye konuştu.

"Köyün Adı Çıkmış, İnsanın Korkusu Artıyor"

Ali Kirman, köydeki keşif anını anlatırken, "Köyün adı çıkmış, insan istemsizce korkarak yaklaşıyor. Orada duygularım gerçekten birbirine karıştı" dedi. Abdullah Demir ise köyün aslında heyelandan dolayı boşaltıldığını, fakat sosyal medyada "cinli köy" olarak anıldığını belirtti.

Bu olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, köyde yaşanan bu trajik durum birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Editör: İrem Nur Kaya