GÖZDEN KAÇMASIN

Cinsel ilişki videosu skandalıyla gündeme gelen hakem, sosyal medyada popülerliğini kazanca dönüştürdü

Cinsel ilişki videosuyla gündeme gelen Elif Karaarslan, TFF tarafından men edilmesinin ardından sosyal medyada takipçi patlaması yaşadı ve ücretli abonelik sistemi başlattı.

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, cinsel ilişki videosunun ortaya çıkmasıyla ömür boyu men cezası alan hakem Elif Karaarslan, sosyal medyada hızla takipçi kazandı. Yaşanan bu skandalın ardından Karaarslan, Instagram hesabında ücretli abonelik sistemi başlatarak, özel içeriklerini takipçilerine sunmaya başladı. Karaarslan, bu içerikleri izlemek isteyenlerden aylık 32,99 TL abonelik ücreti talep ediyor.

Skandal Sonrası Popülarite Artışı

 Elif Karaarslan, Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı gözlemci Orhan Erdemir ile ilişki yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi. Videonun sosyal medyada yayılması sonrasında TFF, Karaarslan'a ve Erdemir'e ömür boyu men cezası verdi. 24 yaşındaki hakem, videonun yapay zeka tarafından üretildiğini savunarak, bu iftiralar karşısında hukuki mücadele başlatacağını açıklamıştı. Skandalın ardından Karaarslan, sosyal medya hesaplarında büyük bir takipçi artışı yaşadı.

Özel İçerikler İçin Ücretli Abonelik

 Yaşanan yoğun ilgiyle birlikte Karaarslan, sosyal medyadaki popülaritesini kazanca çevirdi. Instagram'da takipçilerine özel içerikler sunacağını açıklayan genç hakem, aylık 32,99 TL abonelik ücreti karşılığında bu içeriklere erişim imkanı tanıyor. Kısa sürede binlerce takipçi kazanan Karaarslan, yaşanan bu olayı ticari bir fırsata çevirmiş durumda.

Ne Yaşanmıştı?

 Geçtiğimiz sezon, 61 yaşındaki gözlemci Orhan Erdemir ve 24 yaşındaki Elif Karaarslan’ın ilişki yaşadığı iddia edilen videolar sosyal medyada yayılınca, Türkiye Futbol Federasyonu iki isme de ömür boyu men cezası verdi. Karaarslan, görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını savunmuş ve videonun yapay zeka ürünü olduğunu öne sürerek yasal işlem başlatacağını duyurmuştu.