İstanbul Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin adliyeye çöp poşeti giydirilerek götürülmesiyle ilgili soruşturma başlatıldığı iddialarına İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan sosyal medya hesabından  yanıt geldi.

Bakan Yerlikaya, "Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırganın Emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar alçakça bir yalandır." ifadelerini kullandı.

İstanbul Ümraniye'de, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, yaşanan arbede sırasında bir polis memurundan aldığı silahla ateş etmesi sonucu 27 yaşındaki kadın polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu. Çatışma sırasında 1'i polis 2 kişi yaralanırken yakalanan saldırgan Yunus Emre Geçti adliyeye sevk sırasında siyah çöp poşeti giydirildi. Saldırganı iki kadın polis Hayvan Durum İzleme Amirliğine bağlı hayvan taşıma aracına aracına götürdü.

Saldırgan Geçti'ye çöp poşeti giydirilmesiyle ilgili İçişleri Bakanlığı'nın soruşturma başlattığı iddia edildi. İddialara İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Polis memuru kızımız Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırganın Emniyetten adliyeye götürülme şekliyle ilgili olarak soruşturma açıldığına dair iddialar alçakça bir yalandır. Bu konuda ne İçişleri Bakanlığımızca, ne Emniyet Genel Müdürlüğümüzce ne de Valiliğimizce herhangi bir soruşturma açılmamıştır. Bu yalan haberleri yayanlar hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır."

Narin'in abisinin  kolundaki ısırık anneye mi ait? Beklenen rapor çıktı! Narin'in abisinin kolundaki ısırık anneye mi ait? Beklenen rapor çıktı!

Editör: Nehir Durdağı