Avrupa'nın önemli hava yolu şirketlerinden Corendon Airlines, spor dünyasıyla güçlü iş birlikleri kurarak Türk sporunun gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Antalya merkezli şirket, özellikle Antalya'da faaliyet gösteren spor kulüpleriyle iş birliğine öncelik veriyor ve Antalyaspor ile Corendon Alanyaspor'a yeni sezonda da sponsorluk desteği sunuyor.

Antalyaspor’un Stadyum İsim Sponsoru

Corendon Airlines, Antalyaspor ile 2019 yılında başlayan forma sponsorluğu iş birliğini, filosundaki uçaklardan birini Antalyaspor logosu ve renkleriyle giydirerek farklı bir boyuta taşımıştı. 2022'den bu yana da stadyum isim sponsorluğu anlaşmasıyla kulübe destek veren Corendon Airlines, “Corendon Airlines Park” stadyumu önündeki Fan Zone etkinlikleriyle taraftarlara eğlenceli deneyimler sunuyor.

Corendon Alanyaspor’un İsim Sponsoru

Corendon Airlines, 2020 yılında Alanyaspor’un UEFA Avrupa Ligi ulaşım sponsoru olduktan sonra, 2022 yılında Corendon Turizm Grubu ile yapılan isim sponsorluğu anlaşmasıyla desteğini büyüttü. Alanyaspor, "Corendon Alanyaspor" olarak anılmaya başlandı ve takımın maç formalarında Corendon logosu yer alıyor. Ayrıca, Corendon Alanyaspor, Corendon Airlines ile seyahat ediyor.

Kazandığı parayı duyunca inanamayacaksınız! Yusuf Dikeç köşeyi döndü Kazandığı parayı duyunca inanamayacaksınız! Yusuf Dikeç köşeyi döndü

Corendon Airlines, Türk sporunun ve spor ekonomisinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla yurt içinde ve yurt dışında yeni iş birlikleri yapmayı sürdürecek.

Editör: Sinan Saygı