Spor yatırımlarıyla adını duyuran Corendon Airlines, dünyaca ünlü atletlerin ve Türkiye'den birçok koşucunun katılacağı Salomon Kapadokya Ultra-Trail’e 2021 yılından bu yana co-sponsor olarak destek vermeye devam ediyor. UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Kapadokya'nın benzersiz doğal güzellikleri arasında gerçekleştirilecek bu prestijli patika koşusunda, sporcular 119 kilometre, 63 kilometre ve 38 kilometre uzunluğundaki parkurlarda, peribacalarının çevresinde koşma imkanı bulacak. Bu yılki organizasyona, yerli ve yabancı toplam 3 bin sporcunun katılması bekleniyor.

Corendon Airlines, Avrupa'nın Hannover, Düsseldorf, Köln, Nürnberg ve Rotterdam şehirlerinden Kayseri’ye direkt uçuşlar düzenleyerek sporcuların ve izleyicilerin Kapadokya’ya kolaylıkla ulaşmasını sağlıyor. Ayrıca, etkinlik boyunca parkur üzerindeki bir istasyonu sahiplenerek sporculara ihtiyaç duydukları desteği sunacak ve EXPO Alanı’ndaki standında yüzlerce ziyaretçiyi ağırlayacak.

Adeta gol olup yağdılar: Galatasaray  namağlup! Adeta gol olup yağdılar: Galatasaray namağlup!

Bu yıl 19-20 Ekim tarihlerinde 11. kez düzenlenecek olan organizasyonda, Corendon Airlines’ın özel olarak hazırladığı balon, katılımcılara gökyüzünden Kapadokya’nın muhteşem manzaraları eşliğinde yarışı takip etme imkanı sunacak. Bunun yanı sıra, Corendon Airlines’ın çalışanlarından oluşan Team Corendon koşu ekibi de bu zorlu parkurda yarışacak.

Kapadokya Ultra-Trail’e katılacak olan sporcular ve izleyiciler, Corendon Airlines’ın sunduğu bu unutulmaz deneyimle dolu bir hafta sonu geçirecek. Heyecan dolu bu yarışa tüm ultra atletler ve sporseverler davet ediliyor.

Editör: Sinan Saygı