Denizli'de zihinsel engelli kadına tecavüz! Yaşları 13 ile 18 arasında değişen 7 kişi tutuklandı Denizli'de zihinsel engelli kadına tecavüz! Yaşları 13 ile 18 arasında değişen 7 kişi tutuklandı

Çorum'un Osmancık ilçesinde seyir halindeki bir otomobilin park halindeki başka bir araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde, D-100 karayolunda  Necmi A. yönetimindeki otomobilin, Merzifon'dan Osmancık istikametine giderken banket üzerinde bekleyen Süleyman Ç.'nin aracına arkadan çarpmasıyla gerçekleşen kazada  çarpmanın şiddetiyle her iki araç da devrildi. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar arasında sürücü Süleyman Ç. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Ayşe Ç., Ensar Ç., Yasir Ç., Hatice A., Koray A., Ali A. ve Sudenaz A. yer alıyor.

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Editör: Nehir Durdağı