GÖZDEN KAÇMASIN

Çorum'da kadın kılığına giren saldırgan, pazarda dehşet saçtı!

Çorum’da kadın kılığına giren maskeli bir şahıs, pazarda tezgah açan bir kişiyi tabancayla vurdu.

Çorum'da bir pazarda kadın kılığına girerek yüzünü maske ile kapatan şahıs pazarda tezgah açan şahsa saldırdı.

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı'nda gerçekleşen olayda, kadın kılığına girerek yüzünü maske ile kapatan bir kişi, pazarda tezgah açan Galip Ayan'a tabancayla saldırdı. Saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda  çevredeki vatandaşlar dehşet dolu anlara tanık oldu. Ağır yaralanan Ayan, hızla hastaneye kaldırılırken, saldırgan kısa süre sonra polis tarafından yakalandı.

Saldırgan, pazarda satış yapmakta olan Ayan’ın yanına yaklaşarak giydiği eteğin altından ruhsatsız tabancasını çıkardı ve peş peşe ateş etti. Kasığına isabet eden mermilerle kanlar içinde yere yığılan Ayan, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilen Ayan, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Olay yerinden kaçmaya çalışan saldırgan, polis tarafından hızla yakalanarak gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan şüphelinin, saldırıyı hangi sebeple gerçekleştirdiği henüz bilinmezken, polis olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Soruşturmanın devam ettiği ve olayın arka planının aydınlatılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.