Bir dönem Real Madrid forması giymiş olan eski İtalyan futbolcu Antonio Cassano, Cristiano Ronaldo hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cassano, futbolu bilmemekle suçladığı Ronaldo’dan bu sözleri sonrası beklenmedik bir mesaj aldığını söyledi. Cassano, ünlü Portekizli yıldızın kendisine gönderdiği sesli mesajı, bir podcast programında dinleyicilerle paylaştı.

Cassano, "Telefonumda İspanya kodu olan 0034’lü bir numara gördüm ve ardından Ronaldo’nun attığı yüzlerce gol ve kazandığı şampiyonluklarla dolu bir istatistik listesi aldım," dedi. Ronaldo'nun Cassano'ya hitaben gönderdiği mesajda, "Bunu tekrar yapmana gerek yok. Sadece 150 gol attın, dört şampiyonluk kazandın," ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bu mesaja cevaben Cassano, Ronaldo'ya "Sevgili Cristiano, seni bir oyuncu olarak sevmedim," şeklinde yanıt verdiğini açıkladı.

Stadyumu 4 bin metre yüksekliğe taşıdılar! Stadyumu 4 bin metre yüksekliğe taşıdılar!

Ronaldo’nun açıklamalarıyla sınırlı kalmayan tepkiler, ailesine de sıçradı. Ronaldo’nun kız kardeşi Elma Aveiro, sosyal medya hesabından Cassano’ya sert tepki gösterdi. Aveiro, "Bu zavallı adamı tanımıyorum ve tanımaya da niyetim yok. Eğer Cristiano oynamayı bilmiyorsa ve 900 gol attıysa, bir de oynamayı bildiğini hayal edin," diyerek Cassano'nun yorumlarını küçümsedi.

Cassano’nun açıklamaları ve Ronaldo'nun tepkisi, futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı. İkilinin arasındaki bu gerilim, Cassano’nun eleştirilerini sürdürmesi durumunda daha da alevlenebilir. Ronaldo’nun ise Cassano’ya karşı vereceği cevabın nasıl olacağı merakla bekleniyor.

Editör: Nehir Durdağı