Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Zafer'in 102. yılı kutlamaları çerçevesinde Anıtkabir'deki törene katıldıktan sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen tebrik töreninde bayram tebriklerini kabul etti. Törene, devletin zirvesinden önemli isimler katıldı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya, Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Sayıştay Başkanı Metin Yener ve Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, tebriklerini sunmak için Külliye'de hazır bulundu. Ayrıca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, kuvvet komutanları, TBMM üyeleri, kamu kurumlarının yöneticileri, yabancı misyon şefleri ve uluslararası kuruluşların temsilcileri de törende yer aldı.

CHP'den Anayasa'nın 4. maddesini hedef alan HÜDA PAR'a çok sert yanıt! CHP'den Anayasa'nın 4. maddesini hedef alan HÜDA PAR'a çok sert yanıt!

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Bandosu'nun marşları eşliğinde gerçekleşen tören, başkentte görev yapan askeri personelin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebriklerini sunmasıyla sona erdi. Törende dikkat çeken bir diğer detay ise Birleşik Arap Emirlikleri Maslahatgüzarı engelli Dr. Moza Suleiman Al-Hosani'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği özel sohbet oldu.