Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde bölgesel güvenlik konusunda önemli uyarılarda bulundu. Washington'da düzenlenen zirvede konuşan Erdoğan, İsrail'in çatışmayı yayma girişimlerinin durmaması halinde, bölgenin daha derin çatışmalar ve savaş riskiyle karşı karşıya kalacağını belirtti.

NATO Zirvesi'nden Kritik Mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde müttefiklerine net mesajlar verdi. "Müttefiklerimizden beklentimiz, terörle mücadelede aynı yaklaşımı benimsemeleridir" dedi ve NATO ile Rusya arasında doğrudan bir çatışma ihtimalinin endişe verici olduğunu vurguladı.

İsrail'in Tehditleri ve Bölgesel Barış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in tehditleri sona ermeli. Aksi takdirde bölgemiz daha derin çatışmalar ve hatta savaş riskiyle karşı karşıya kalacak" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Şanghay İşbirliği Örgütü ve BRICS'in NATO'ya alternatif olarak görülmemesi gerektiğini de belirtti.

Suriye'nin Geleceği

Myanmar’da Yagi Tayfunu felaketi: Ölü sayısı 113'e yükseldi, 64 kişi kayıp Myanmar’da Yagi Tayfunu felaketi: Ölü sayısı 113'e yükseldi, 64 kişi kayıp

Suriye'nin terörden tamamen arındırılmış ve Suriyeliler tarafından yönetilen müreffeh bir devlet olmasını arzu ettiklerini ifade eden Erdoğan, "Bölgemizde bir terör devleti kurmak hayaldir ve asla gerçekleşmeyecektir" dedi.

Editör: Nehir Durdağı