Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin ve Sıla bebek açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin ve Sıla bebek açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde artan kışkırtmalara ve toplumun sinir uçlarıyla oynayan söylemlere karşı sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj yayımladı. Erdoğan, bu tür provokasyonlara karşı toplumu uyanık olmaya çağırırken, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Erdoğan, mesajında şunları kaydetti: "Son günlerde toplumun sinir uçlarıyla oynayan çeşitli kışkırtmalara hep beraber şahitlik ediyoruz. Siyaset kurumunun itibarına gölge düşüren kirli dilin ülkeyi sürüklemeye çalıştığı tehlikeli yeri çok iyi görmekteyiz. Allah’ın izniyle bu oyuna gelmeyeceğiz."

Cumhurbaşkanı, nefret söylemleriyle toplumda kaos yaratmaya çalışan "beşinci kol" faaliyetlerine dikkat çekerek, milletin her bir ferdinden bu konuda teyakkuz halinde olmasını istedi. Ayrıca, tüm mücadelelerin hukuk, demokrasi ve meşruiyet temelinde yürütüleceğini vurguladı.

"85 milyon olarak hepimiz aynı gemideyiz" diyen Erdoğan, farklılıkların kardeşliğimizden daha güçlü olmadığını belirterek, birlik olunduğu sürece hiçbir engelin aşılamayacağını ifade etti.

Erdoğan, mesajını, "Rabbim 85 milyonun birlik ve beraberliğini artırsın" temennisiyle sonlandırdı.