Fenerbahçe'den Galatasaray'a şikayet yağmuru Fenerbahçe'den Galatasaray'a şikayet yağmuru

Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen 2024 Serbest Dalış (Açık Su) Outdoor Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Ercümen, şampiyonada katıldığı 3 branşta da altın madalya kazanarak bir kez daha adından söz ettirdi.

Milli sporcu, sabit ağırlık monopalet kategorisinde 85 metre, sabit ağırlık çift palet kategorisinde 77 metre ve paletsiz ip destekli branşında 75 metre dalış gerçekleştirerek rakiplerini geride bıraktı. Ercümen, ödül töreninde yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın hemen ardından kazandığı bu başarıyı ülkesine armağan ettiğini belirtti.

Şahika Ercümen, bu şampiyonluğun motivasyonuyla Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek uluslararası turnuvalarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi ve yeni altın madalyalar kazanmayı hedeflediğini söyledi. Önünde üç önemli yarışma olduğunu belirten Ercümen, 5 Eylül'de Korsika'daki AIDA Dünya Serbest Dalış Şampiyonası'nda, 16 Eylül'de Kaş'ta yapılacak CMAS Dünya Serbest Dalış Kupası'nda ve 2 Ekim'de Yunanistan'da düzenlenecek CMAS Dünya Serbest Dalış Şampiyonası'nda mücadele edecek.