Aksaray’da yaşanan trajik olay, aile içi anlaşmazlıkların tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini bir kez daha gösterdi. Boşanma aşamasında olan damadı Recep Ok ile sokak ortasında tartışan Mehmet A. (50), yanında taşıdığı tabancayla damadına ateş açtı. Bu esnada damadına siper olmaya çalışan kızı Fadimana Ok’u (26) vurdu. Hastaneye kaldırılan genç kadın kurtarılamazken, ağır yaralanan Recep Ok’un hayati tehlikesi devam ediyor.

Damat ve Kayınpeder Arasında Gerginlik

Olay, saat 21.30 sıralarında Fatih Mahallesi Şehit İsmail Dağ Sokak'ta meydana geldi. İki çocuk babası Recep Ok (30), boşanma aşamasında olduğu ve halen birlikte yaşadığı eşi Fadimana Ok ile eve dönüyordu. Çift, araçlarından indiklerinde sokakta Fadimana’nın babası Mehmet A. ile karşılaştı. Kısa sürede hararetlenen tartışma, Mehmet A.’nın belindeki tabancayı çekip ateş etmesiyle son buldu. Recep Ok, göğsüne ve karnına isabet eden üç kurşunla ağır yaralanırken, ona siper olan eşi Fadimana Ok da göğsünden vurularak yere yığıldı.

Narin cinayetinde kan donduran iddia Narin cinayetinde kan donduran iddia

Genç Kadın Kurtarılamadı, Damat Ameliyatta

Kanlar içinde kalan çift, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen Fadimana Ok hayatını kaybetti. Ameliyata alınan Recep Ok’un ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Kayınpeder Kaçtı, Polis Her Yerde Onu Arıyor

Olay sonrası hızla kaçan Mehmet A., polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor. Güvenlik güçleri, olayın detaylarını araştırırken, Mehmet A.’nın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

Editör: İrem Nur Kaya