GÖZDEN KAÇMASIN

Dehşet verici cinayet: Kadın, annesini öldürüp parçalara ayırdı

ABD'nin Kentucky eyaletinde, 32 yaşındaki Torilena May Fields, annesini öldürüp ceset parçalarını tencere ve fırında pişirdi. Olay büyük yankı uyandırdı.

 ABD'nin Kentucky eyaletinde yaşanan korkunç bir olay, ülke genelinde şok etkisi yarattı. 32 yaşındaki Torilena May Fields, annesi Trudy Fields'ı evinde öldürüp bedenini parçalara ayırdı. Cinayetin ardından polis, evin farklı yerlerinde ceset parçalarını buldu. Özellikle mutfakta tencere ve fırında pişirilmiş ceset parçaları, olayı daha da dehşet verici hale getirdi. Torilena, polis tarafından evde saklanırken yakalandı ve tutuklandı.

Olayın Gelişimi

 9 Ekim günü Kentucky Eyalet Polisi, Trudy Fields'ın özel mülkünde bir ceset bulunduğuna dair ihbar aldı. İhbarı yapan kişi, Trudy Fields'ın mülkünde çalışan bir adamdı. Kapıyı kimsenin açmaması üzerine arka bahçeye geçen çalışan, kadının parçalanmış bedenini buldu. Ayrıca kadına ait olduğu düşünülen bir saç yığını da bahçede bulundu. Trudy'nin kızı Torilena May Fields, olayla ilgili şüpheli olarak arandı, ancak önce ulaşılamadı. Daha sonra evde saklanırken bulunan Torilena, kanlar içinde yakalandı.

Korkunç Detaylar

 Polis, evdeki incelemeleri sırasında asıl dehşeti mutfakta yaşadı. Tencere içinde ceset parçaları bulan ekipler, fırında pişirilmiş parçalarla karşılaştı. Ceset parçalarının bazıları ise katlanmış bir yatak içinde bulundu. Polis kayıtlarına göre, mutfaktaki tencere hala sıcaktı ve parçaların pişirilmiş olduğu tespit edildi.

Yargılama Süreci Başlıyor

 Torilena May Fields, "cinayet", "cesedi istismar" ve "adaleti geciktirme" suçlarından yargılanacak. Henüz avukatı olmayan zanlı, önümüzdeki hafta yargılanmaya başlanacak. Olay, ülkede büyük yankı uyandırırken, cinayetin vahşeti toplumda derin bir üzüntü ve öfke yarattı.