Pamukkale Şarapçılık Yönetim Kurulu Başkanı ve Gıda Mühendisi Yasin Tokat, tatil için gittiği Kuşadası’nda yüzdüğü sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. İş dünyasının sevilen ismi Tokat’ın ani vefatı, sevenlerini yasa boğdu.

Denizlili ünlü iş insanı Yasin Tokat, tatil amacıyla gittiği Aydın’ın Kuşadası ilçesi Güzelçamlı tatil beldesinde yüzme sırasında kalp krizi geçirdi. Olay anında Tokat'ın fenalaştığını gören çevredeki vatandaşlar, hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

17 gündür haber alınamayan Narin ile ilgili kahreden gelişme 17 gündür haber alınamayan Narin ile ilgili kahreden gelişme

Sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti ve Tokat'ı ilk müdahalenin ardından Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelerin ardından durumu ağırlaşan Tokat, Söke Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Yasin Tokat, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Pamukkale Şarapçılık Yönetim Kurulu Başkanı olarak tanınan ve gıda mühendisliği alanında önemli çalışmalara imza atan Tokat, iş dünyasında saygın bir isimdi. Tokat’ın ani ölümü, başta ailesi ve yakın çevresi olmak üzere tüm iş dünyasında büyük üzüntü yarattı.

Editör: İrem Nur Kaya