Son dakika! Narin Güran'ın ölüm nedeni kesinleşti! Son dakika! Narin Güran'ın ölüm nedeni kesinleşti!

Pamukkale’de, gece kapanış saati gelen bir eğlence mekanına giremeyen grup, tartışma yaşadıktan sonra aracı kalabalığın üzerine sürdü. 26 yaşındaki Ferhat Denktaş olayda hayatını kaybetti.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, bir eğlence mekanına giremeyen 6 kişilik bir grup ile çalışanlar arasında yaşanan tartışma, kanlı bitti. Kapanış saatinin geldiği gerekçesiyle içeri alınmayan grup, birkaç kez hızla işletmenin önünden geçti. Ancak üçüncü geçişlerinde direksiyonu kalabalığın üzerine kırarak kapıda görevli Ferhat Denktaş’a çarptılar. Ağır yaralanan Denktaş, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Güvenlik kameraları her şeyi kaydetti

Olay anı çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, mekandan çıkarılan grubun, bindikleri araçla önce hızla geçiş yaptığı, ardından ise direksiyonu çalışanların üzerine kırarak aracı sürdüğü görülüyor. Çalışanlar can havliyle kaçmaya çalışırken, Denktaş ne yazık ki aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

"Kardeşimin kanı yerde kalmayacak"

İşletme sahibi Ercan Keser, yaşananları anlatarak, gruptaki kişilerin alkollü olduğunu ve çalışanlarla tartıştıklarını belirtti. Keser, “Alkollü oldukları için tartışma çıktı, elemanlarımız onları dışarı çıkardı. Ancak şahıslar, araca binip hızla gelip gittiler. Üçüncü seferde ise kardeşim Ferhat’a çarparak ölümüne sebep oldular. Bu davanın sonuna kadar peşindeyiz, kardeşimin kanı yerde kalmayacak” ifadelerini kullandı. 

Olay sonrası kaçan şahıslar, jandarma ekipleri tarafından Çivril ilçesinde yakalandı. Denktaş’ın cenazesi ise memleketi Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde toprağa verilecek.

Kaynak: iha