MHP Lideri Devlet Bahçeli, makam odasında bulunan ve 17-25 Aralık sürecine atıfta bulunan saatle ilgili yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin milli güvence ve milletin özgüveni olduğunu vurguladı. Bahçeli, "17-25 Aralık emniyet ve yargı darbe süreci, 15 Temmuz FETÖ ihanetinin kuluçka evresidir," diyerek bu süreçlerin unutulamayacağını belirtti.

Telefonundan uygunsuz görüntüler mi çıktı? Diyanet Narin'in köyündeki imam için harekete geçti! Telefonundan uygunsuz görüntüler mi çıktı? Diyanet Narin'in köyündeki imam için harekete geçti!

"Cumhur İttifakı, Türk Tarihinin Varoluş Refleksidir"

Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin istiklal ve istikbal haklarının muhafız gücü olduğunu ifade ederken, bu ittifakın akıl ve ahlak temelli olduğunu dile getirdi. Bahçeli, "Türk tarihinin varoluş refleksi, Türk milletinin varlık ve birlik remzidir," ifadeleriyle ittifakın önemine dikkat çekti.

"Gaflet ve Melanet Girdabında Sürüklenen Çürükler"

Bahçeli, Türkiye üzerinde karanlık senaryolar yazanların ve Cumhur İttifakı'na zarar vermeye çalışanların başarısız olacağını belirtti. "Bu odaklarla günü geldiğinde hesaplaşmak kaçınılmazdır," diyerek, ittifakın kararlılığını ve gücünü vurguladı.

"17-25 Aralık, 15 Temmuz'un Kuluçka Evresidir"

Bahçeli, 17-25 Aralık sürecini, 15 Temmuz darbe girişiminin hazırlık aşaması olarak nitelendirirken, bu süreçlerin unutulmaması gerektiğini belirtti. FETÖ'nün her iki sürecinin de Cumhur İttifakı'nın mücadelesine leke sürmek isteyenlerin hedefinde olduğunu söyledi.

"Cumhur İttifakı, Gelecek Nesillerin Haysiyet ve Heyecan Mükafatıdır"

Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin geleceği için hayati önem taşıdığını belirterek, ittifakın kutlu yürüyüşünü sürdüreceğini ifade etti.

Editör: İrem Nur Kaya