Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde öğretmen Z.A., altı aydır gönül ilişkisi yaşadığı meslektaşı Osman Karaaslan'ı evine çağırarak çıkan tartışma sonucu tabanca ile vurarak öldürdü. Z.A.'nın cinayetten bir gün önce iki çocuğunu ailesine gönderdiği ortaya çıktı.

Olayın Detayları

Medya Mahallesi Yılmaz Güney Caddesi'ndeki bir sitede gerçekleşen olayda, aynı okulda görev yapan öğretmenler Z.A. (39) ve Osman Karaaslan (41) arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. İddiaya göre, evde çıkan tartışmanın ardından Z.A., Karaaslan'ı tabancayla vurdu.

Olayın ardından Z.A., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Karaaslan'ın cesedini otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna götürdü. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Aksaray'da kafede adama kurşun yağdıran kadın için karar verildi! Aksaray'da kafede adama kurşun yağdıran kadın için karar verildi!

Olayla ilgili dikkat çeken bir detay da, Z.A.'nın cinayetten bir gün önce iki çocuğunu ailesine göndermesi oldu. Bu durum, cinayetin planlı olup olmadığına dair soru işaretleri yarattı.

Editör: Nehir Durdağı