Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, dolandırıcıların hedefi oldu. Geçtiğimiz Kasım ayında Taylan'ın WhatsApp hesabı siber dolandırıcılar tarafından ele geçirildi. Dolandırıcılar, Taylan’ın yakın arkadaşı ve yayıncı Cüneyt Dalgakıran ile iletişime geçerek, acil ödeme bahanesiyle 80 bin TL talep etti. Dalgakıran, parayı İbrahim D. isimli şüphelinin hesabına gönderdi ancak daha sonra durumdan şüphelenerek Taylan’ı aradı. Dolandırıldığını fark eden Dalgakıran, hemen savcılığa başvurarak şikayette bulundu.

Aylar sonra ilk kez görüntülendi! İşte terörist başı Fethullah Gülen'in son hali Aylar sonra ilk kez görüntülendi! İşte terörist başı Fethullah Gülen'in son hali

10 Yıl Hapis İstemiyle Dava Açıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili başlattığı soruşturmanın ardından, İbrahim D. hakkında "Bilişim Sistemleri Banka ve Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan 10 yıl hapis istemiyle dava açtı. Şüpheli, önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Ahmet Mümtaz Taylan, özellikle "Leyla ile Mecnun" dizisindeki İskender rolüyle tanınırken, son dönemde "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Abdullah karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.