Hatay'ın Antakya ilçesinde, düğününe sadece 15 gün kala kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 19 yaşındaki İdal Şahin'in ani ölümü, ailesini ve nişanlısını derin bir üzüntüye boğdu. Genç kızın nişanlısının kucağında hayata gözlerini yumması, herkesi şoke etti.

Acılı Babanın Yürek Yakan Sözleri

İdal Şahin'in babası Mehmet Şahin, kızının kaybıyla yaşadığı büyük acıyı şu sözlerle dile getirdi: "Kızım 19 yaşındaydı. Oturduğu yerde Hakk'ın rahmetine kavuştu, nişanlısının kucağında öldü. Kalp masajı yapmamıza rağmen geri döndüremedik. Düğününe 15 gün kala kızım Hakk'ın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin. Ateş düştüğü yeri yakar, yüreğimiz yanıyor."

Gülben Ergen ve Didem Arslan birbirine girdi! Açtı ağzını yumdu gözünü Gülben Ergen ve Didem Arslan birbirine girdi! Açtı ağzını yumdu gözünü

Hayalleri Yarım Kaldı

İdal Şahin, yaşadığı talihsizliklere rağmen düğününe gün sayıyordu. Deprem nedeniyle nişanı ertelenen İdal, daha sonra 14 Temmuz'da yapılması planlanan düğünün, dayısının vefatı nedeniyle tekrar ertelenmesiyle büyük bir üzüntü yaşamıştı. Şahin, 4 Eylül'de gerçekleşmesi planlanan düğünü için hazırlıklarını sürdürürken, ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

"Gelinlik Giyeceğine Kefen Giydi"

Mehmet Şahin, kızının düğün için yaptığı gelinlik provalarını hatırlatarak, "Kızım gelinlik giyeceğine kefen giydi. Gelinlik provalarında kullandığı çiçeği mezarına bıraktık," dedi. Kızının kendisine çok bağlı olduğunu belirten acılı baba, "O kadar bağlıydık ki, sadece biz biliriz. Kimse bizim acımızı bilemez ve paylaşamaz. Bu acıyla nasıl yaşayacağız bilmiyorum," diye ekledi.

Editör: İrem Nur Kaya