Narin cinayetinde kan donduran iddia Narin cinayetinde kan donduran iddia

İstanbul Küçükçekmece'de bir kişi, taksi durağında araç olmadığı cevabını aldıktan sonra geri dönerek silahlı saldırı düzenledi. Olayda kimse yaralanmazken, saldırgan taksi durağı çalışanları tarafından etkisiz hale getirilip polise teslim edildi.

Olayın Detayları:

Olay, Küçükçekmece Fatih Mahallesi'nde dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi, taksi durağına giderek araç olup olmadığını sordu. Durakta o anda araç olmadığını öğrenen kişi, bir saat sonra silahla geri döndü ve durağa ateş açtı. Durağın çalışanı, saldırganın üzerine atlayarak daha fazla ateş etmesini engelledi.

Kimse Yaralanmadı, Saldırgan Gözaltında

Şans eseri olayda kimse yaralanmazken, saldırgan durak çalışanları tarafından yakalandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı ve karakola götürdü. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak iki boş kovan buldu.

Taksi durağı başkanı Aydın Kılınç, saldırıya ilişkin olarak, "Birisi taksi sordu, o an araç yoktu. Beklerseniz yardımcı oluruz dedik. Sonra geri gelip silahla ateş açtı. Allah'a şükür yaralı yok ama arkadaşımızı öldürmeye ateş etti," şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.