Balıkesir’in Edremit ilçesinde ayrılmak üzere olan Murat Ö., eşiyle barışmak amacıyla Kızılkeçili Mahallesi’ndeki aile evine geldi. Ancak konuşma kısa sürede şiddetli bir tartışmaya dönüştü ve sonuçları trajik oldu.

Bıçakla Dehşet Saçtı

Tartışmanın ardından Murat Ö., yanında getirdiği bıçakla eşi Nezihe Nurçin Ö. ve ailesine saldırdı. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, çevredekilerin ihbarı üzerine hemen müdahalede bulundu. Ancak saldırı sırasında baldızı Gülçin Kaya olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan kayınvalidesi Sevim Kaya, kaldırıldığı Körfez Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Para için dedesiyle birlikte evdeki herkese baltayla saldırdı: Mustafa Macar ve Cavidan Aydın öldü Para için dedesiyle birlikte evdeki herkese baltayla saldırdı: Mustafa Macar ve Cavidan Aydın öldü

Eşi Nezihe Nurçin Ö. ve kayınpederi Ali Rıza Kaya ise saldırıdan yaralı olarak kurtuldu. Nezihe Nurçin Ö., acil ameliyata alındı, Ali Rıza Kaya ise elinden yaralandı. Olayın ardından katil zanlısı Murat Ö., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Edremit Cumhuriyet Savcılığı, yaşanan bu kanlı saldırı ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Editör: İrem Nur Kaya