GÖZDEN KAÇMASIN

Elazığ'da torbacılara yönelik Operasyon!

Elazığ'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 5 kişi tutuklandı. Operasyonda çeşitli uyuşturucu maddeler ve ticaretten elde edilen para ele geçirildi.

 Elazığ’da uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına (torbacılar) yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi tutuklandı. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında 7 şüpheliye ‘Uyuşturucu Madde Kullanmak’ suçundan adli işlem yapıldı. Gözaltına alınan 5 şüpheli ise ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Operasyonun Detayları

 Operasyon sırasında yapılan aramalarda, 16,68 gram esrar, 5,18 gram metamfetamin, 4,12 gram kannabinoid, 8 bin 362 adet sentetik ecza maddesi, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin 950 TL ele geçirildi.

 Elazığ’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen bu operasyon, uyuşturucu ticaretine karşı yürütülen kararlı mücadelenin bir parçası olarak dikkat çekiyor.