SANAT

‘Elif ve Arkadaşları 2: Perişler’ vizyona girdi

"Elif ve Arkadaşları 2: Perişler" vizyonda! Küçük izleyiciler için eğlenceli ve öğretici bir hikaye sunan film, iki dünyayı birbirine bağlayan gizemli bir maceraya davet ediyor.

Türkiye’nin sevilen çocuk çizgi filmi Elif ve Arkadaşları, serinin ikinci sinema filmiyle yeniden beyaz perdede!

2023 yılında vizyona giren Elif ve Arkadaşları: Kapadokya ile büyük ilgi gören yapım, yeni filmi Elif ve Arkadaşları 2: Perişler ile küçük izleyicilere eğlenceli ve büyülü bir macera sunuyor. Film, "temiz içerik" anlayışı çerçevesinde, uzman psikolog ve pedagogların desteğiyle hazırlandı.

"Özgün ve Keyifli Bir Hikaye"

Filmin yapımcısı ve yönetmeni İsa Doğmuş, bu yapımda 50 kişilik bir ekibin çalıştığını belirterek, “Çocukların hayal dünyasına hitap eden hikâyemizi en etkileyici şekilde sinemaya taşımayı başardık. Bu özgün hikaye, çocuklara zorluklar karşısında pes etmeme, çözüm üretme ve takım çalışmasının önemini vurguluyor. Ayrıca, çocuklarımızı sanal dünyanın olumsuz etkilerinden uzaklaştırıp sinemanın büyülü dünyasına çekmeyi hedefliyoruz” dedi.

Gizemli Bir Dünyada Eğlenceli Bir Serüven

Elif ve Arkadaşları 2: Perişler, Kapadokya’daki maceradan dönen Elif’in odasında oyuncak ayısıyla vakit geçirirken, gizemli bir şekilde ortaya çıkan Periş ve onun yaramaz arkadaşı Tini ile karşılaşmasıyla başlıyor. Bu karşılaşma Elif’in dünyasını altüst ederken, yaklaşan dans yarışması için Elif ve arkadaşları bir dizi komik ve eğlenceli olayla karşılaşıyor. Periş ve Tini’nin, gizemli dünyaları Zerre’ye geri dönme çabaları ve meraklı Münevver teyzenin gözlemleri de işin içine girince, iki dünya arasında heyecan dolu bir serüven başlıyor.

Filmde, Zerre’de düzenlenen büyük tornet yarışı ve yeryüzündeki dans yarışması, iki dünyayı birbirine bağlayan bir köprü niteliğinde. Ancak Perişlerin yeryüzünde fazla kalamamaları ve hastalanma riski, Elif ve arkadaşlarını zorlu bir maceranın içine sürüklüyor. Neyse ki dans konusunda uzman olan Periş, bu süreçte Elif ve arkadaşlarına büyük yardımlarda bulunuyor. Filmin finalinde ise modern ve yöresel dans figürlerinin harmanlandığı sahne, hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşatmayı vaat ediyor.