MAGAZİN

Erman Toroğlu'dan Zeki Müren hakkında olay iddia

Eski hakem Erman Toroğlu, Zeki Müren hakkında futbolcularla birliktelik yaşadığına dair ses getiren iddialarda bulundu. Toroğlu'nun açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, sanat güneşi Zeki Müren hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. Skyspor’a konuşan Toroğlu, Zeki Müren’in eşcinselliğine imada bulunarak, ünlü sanatçının dönemin bazı futbolcularıyla birliktelikler yaşadığını iddia etti. Toroğlu’nun bu açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

"Zeki Müren, Futbolcuları Çekici Buluyordu"

Erman Toroğlu, Zeki Müren ile ilgili anılarını paylaşırken, "Zeki Müren'in beraber olduğu futbolcu arkadaşlarım vardı" diyerek sanatçının futbolculara duyduğu ilgiyi anlattı. Toroğlu, futbolcuların kas yapısına atıfta bulunarak, "Futbolcuların üst adaleleri sert olur, pantolondan belli olurdu. O üst adale Zeki Müren’e çok seksi gelirdi" ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Tepkiler

Toroğlu’nun bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar Toroğlu’nun sözlerini eleştirirken, bazıları ise bu tür iddiaların tartışılmasının yanlış olduğunu savundu. Zeki Müren’in özel hayatına dair bu iddiaların ortaya atılması, hem sanat dünyasında hem de spor camiasında tartışmalar yaratmaya devam ediyor.