Yarın görülecek duruşma öncesinde, kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 sanık, hakim karşısına çıkacak. İki hafta önce tahliye edilen Dilan Polat, duruşma öncesinde eşi Engin Polat'ı Çorlu Cezaevi'nde ziyaret etti. Ziyaret sırasında dikkat çeken bir detay ise Dilan Polat'ın taktığı pahalı aksesuarlar oldu.

41 Bin TL'lik Kombin

Dilan Polat, ziyaret sırasında siyah bir bluz ve düz bir pantolon tercih etti. Ancak asıl dikkat çeken, Polat'ın taktığı 11 bin TL değerindeki güneş gözlüğü ve 30 bin TL'lik ayakkabısıydı. Ziyaret sonrası cezaevinden korumalar eşliğinde çıkan Polat, gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadı.

Miss Turkey 2024 güzeli İdil Bilgen’den eleştirilere sert yanıt: “Yorumları Hiç Önemsemiyorum” Miss Turkey 2024 güzeli İdil Bilgen’den eleştirilere sert yanıt: “Yorumları Hiç Önemsemiyorum”

Davanın Detayları

Dilan ve Engin Polat, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme," "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "bahis ve şans oyunları düzenlenmesine muhalefet" suçlamalarıyla yargılanacak. 5 Kasım 2023'te tutuklanan Dilan Polat, 19 Ağustos 2024'te tahliye edilmişti. Yarın Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek duruşmada, sanıklar ilk kez hakim karşısına çıkacak.

Editör: İrem Nur Kaya