3. SAYFA

Eskişehir'de maskeli saldırgan dehşeti: Yaralılar o anları anlattı

Eskişehir'de maskeli saldırganın bıçaklı saldırısında yaralananlar, dehşet dolu anları anlattı. Saldırgan tutuklandı, yaralılar tedavi altında.

Eskişehir’de maskeli bir saldırganın çay bahçesinde gerçekleştirdiği bıçaklı saldırıda yaralanan vatandaşlar, yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Saldırganın tutuklanarak cezaevine gönderildiği olayda, yaralıların ifadeleri dehşeti gözler önüne seriyor.

"Yapma" Diye Uyardı, Saldırgan "Sana Ne" Diyerek Bıçakladı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören 64 yaşındaki Metin Korkmaz, olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Korkmaz, saldırganın önünde bir kişiyi bıçakladığını gördüğünde, "Ya yapma, ayıptır" diyerek onu uyarmaya çalıştığını söyledi. Ancak saldırgan, "Sana ne" diyerek Korkmaz’ı da bıçakladı. Korkmaz, "Kanamamı zor durdurdular, ameliyat oldum. Şimdi iyiyim, ama bu olay bizi çok korkuttu" ifadelerini kullandı.

"Terörist Zannettim"

Boynuna aldığı bıçak darbesiyle ölümden dönen 57 yaşındaki Cumali Özemek ise saldırganı ilk gördüğünde terörist zannettiğini belirtti. Özemek, "Kasklı, yüzü kapalı biri, elinde döner bıçağı gibi bir bıçakla geldi. Boğazıma vurdu, 7 kişiyi bıçakladı. Doktorlar, 'Yarım santimetre daha derin olsa ölürdün' dedi" diye konuştu.

Saldırganı Durdurmaya Çalıştı Ama Başaramadı

71 yaşındaki Tevfik Arslan ise saldırganı durdurmaya çalıştı ancak bıçağın karnına 3-4 santimetre kadar girmesine engel olamadı. Arslan, "Elimle tutmaya çalıştım ama yine de bıçaklandıktan sonra kaçtı. Neyse ki birisi çelme takarak saldırganı durdurdu ve polis yakaladı" dedi.

Saldırgan Tutuklandı, Yaralılar Tedavi Ediliyor

12 Ağustos’ta Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde gerçekleşen bu korkunç saldırıda 5 kişi yaralanırken, saldırgan Arda Küçükyetim polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Yaralılar, Eskişehir'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Olayın ardından bölgede büyük bir korku ve tedirginlik yaşandı.