Gaziantep'te, Suriyeli bir grup tarafından şehir dışına kaçırılan elektrikçi esnaf Ercan Öztürk'e işkence yapıldı ve bu anlar videoya kaydedildi. Olayın ardından şikayette bulunan Öztürk, "Beni dövüp, aynı anda işkenceyi videoya aldılar" dedi.

Üç Kere Tehdit Edildi

 40 yaşındaki Ercan Öztürk, Mehmet ve Fahri D. isimli kişilerle aralarında husumet olduğunu belirtti. Öztürk, bu kişiler tarafından iki ay içinde hem silahla hem de sözle tehdit edildiğini ve durumu polise bildirdiğini açıkladı.

"İşkence Anlarını Kaydettiler"

 Öztürk, kendisini kaçıranların şikayetçi olduğu kişilerle bağlantılı olduğunu belirterek, "Elektrik arızası var diye çağırdılar ve beni kaçırdılar. Arkamda duran biri kafama vurdu, küfürler ederek beni dövmeye başladılar. Aynı anda işkenceyi videoya kaydettiler" dedi.

Ferdi Tayfur ile Kızı Tuğçe Tayfur arasında soyadı krizi büyüyor! Ferdi Tayfur ile Kızı Tuğçe Tayfur arasında soyadı krizi büyüyor!

Panikleyip Kaçtılar

 Olay sırasında bir aracın geldiğini fark eden saldırganlar panik yapıp kaçtılar. Öztürk, daha sonra hastaneye gidip darp raporu aldı ve suç duyurusunda bulundu. Kaçıran grubun kendisine "Suriye'ye geçeceğiz, videoyu biz gittikten sonra kullan" dediklerini de ekledi.

Editör: İbrahim Hakkı Yazıcı