GÖZDEN KAÇMASIN

Etiler’de şok olay: Öğretmen müdüre silah çekti, mobing iddiası gündemde

İstanbul Etiler’de bir öğretmen, mobing iddiaları sonrası okul müdürüne silah çekip havaya ateş etti. Polis, ruhsatsız silah ve bıçakla yakalanan öğretmeni gözaltına aldı.

 İstanbul Etiler'deki Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşanan şok olayda, 34 yaşındaki öğretmen Serdar A., tartıştığı okul müdürüne silah çekti. Tabancanın tutukluk yapması üzerine okulun bahçesinde doldur boşalt yapan öğretmen, silahla havaya ateş etti. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan öğretmenin üzerindeki ruhsatsız tabanca, fişekler ve bıçaklar da dikkat çekti. Olayın arka planında ise öğretmenin mobinge maruz kaldığı iddiası bulunuyor.

Olayın Detayları

 Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevli kadrolu öğretmen Serdar A., iddiaya göre okul müdürüyle yaşadığı tartışma sırasında silah çekti. Silahın tutukluk yapması üzerine Serdar A., okulun bahçesine çıkarak doldur boşalt yaptı ve havaya ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Serdar A., güvenlik güçleri tarafından kısa sürede gözaltına alındı.

Üzerinden Silah ve Bıçaklar Çıktı

 Polis ekiplerinin Serdar A.’nın üzerinde yaptığı aramalarda, ruhsatsız bir tabanca, 10 fişek ve 3 bıçak bulundu. Sorgulanan öğretmenin, olayın sebebi olarak bir süredir okulda mobinge maruz kaldığını öne sürdüğü öğrenildi.

Mobing İddiası

 Serdar A., ilk ifadesinde, okulda yaşadığı baskı ve mobing nedeniyle bu olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Yetkililer, öğretmenin ifadesini alarak olayın arka planını araştırıyor.