İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA "Evimin önüne çöp attın" tartışmasında komşusunu kokoreççide bıçakladı: Kenan Hamarat öldü

"Evimin önüne çöp attın" tartışmasında komşusunu kokoreççide bıçakladı: Kenan Hamarat öldü

Üsküdar'da kokoreççide c.inayet meydana geldi. Gece saatlerinde iki komşu arasında çıkan çöp tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi hayatını kaybetti.

İstanbul’un Üsküdar ilçesine bağlı Zeynep Kamil Mahallesi'nde, gece saatlerinde yaşanan bir bıçaklı kavga korku dolu anlara sahne oldu. Odak anahtar kelime olan Üsküdar'da kokoreççide cinayet ifadesi, hem başlıkta hem de ilk paragrafta dikkat çekici biçimde yer aldı. İşte olayın detayları...

Çöp Tartışması Cinayetle Sonuçlandı

Olay, saat 01.30 sularında Dr. Fahri Atabey Caddesi üzerinde bulunan bir kokoreççide meydana geldi. İddiaya göre, Kenan Hamarat ile komşusu arasında "Evimin önüne neden çöp attın?" şeklinde başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. Sözlü tartışma, yerini fiziksel kavgaya bırakarak sokakta dehşet verici bir hâl aldı.

Tartışmadan sonra Kenan Hamarat can havliyle kaçarak yakınlardaki bir kokoreççiye sığındı. Ancak peşinden gelen komşusu, burada onu yakalayarak bıçakladı. Yaşananlar, çevredeki vatandaşlarda büyük panik yarattı.

Hastaneye Kaldırıldı Ama Kurtarılamadı

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kenan Hamarat, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Hamarat’ın ölümü, ailesini ve çevresini yasa boğdu.

Şüpheli Teslim Oldu, Soruşturma Sürüyor

Olayın ardından kaçan zanlı, kısa süre sonra kendi isteğiyle emniyete giderek teslim oldu. Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, cinayetin işlendiği kokoreççide ve çevresinde detaylı incelemelerde bulundu.

Yetkililer, olayın nedenine ilişkin daha kapsamlı bilgilere ulaşmak için çalışmaları sürdürüyor. Mahalle sakinleri ise yaşanan bu trajik olay karşısında büyük üzüntü içinde.

Güvenlik Kameraları ve Tanık İfadeleri İnceleniyor

Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Ayrıca görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olayın nasıl geliştiğine dair daha net bir tablo oluşturulmaya çalışılıyor. Elde edilecek yeni bilgiler doğrultusunda adli sürecin şekillenmesi bekleniyor.

Komşuluk İlişkilerinde Gerilim Alarmı

Uzmanlar, bu tür olayların genellikle birikmiş öfke ve iletişim eksikliğinden kaynaklandığına dikkat çekiyor. Komşuluk ilişkilerinin zamanla çatışmaya dönüşmesi, basit tartışmaların geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açmasına neden olabiliyor.

Yetkililer, toplumsal barışın sağlanması adına komşular arasında daha yapıcı iletişim yöntemlerinin benimsenmesi gerektiğine vurgu yapıyor.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *